Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с движението на чистачките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с движението на чистачките

Като включа чистачките да работят с интервал, прибирането до изходно положение е накъсано, нещо явно не е наред...
    Някой да е имал подобен проблем?

Иначе, когато работят постоянно (без прекъсване по време) - проблем няма.

Да не е някакво реле?
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 90 hp 1996

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=4162
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Аз също имам такъв проблем На интервал накъсва. Лошото е че и аз не знам какво е...
      Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

Comment

Ей, страхотно обяснение!
        БЛАГОДАРЯ МНОГО!
        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 90 hp 1996

Comment

Re: Проблем с движението на чистачките

Първоначално публикувано от Bakalov
          Като включа чистачките да работят с интервал, прибирането до изходно положение е накъсано, нещо явно не е наред...
          Някой да е имал подобен проблем?

Иначе, когато работят постоянно (без прекъсване по време) - проблем няма.

Да не е някакво реле?
          Аз имах такъв проблем. Демонтирах цялата система и след разглобяването се оказа че единственото, което изглежда подозрително е липсата на смазка м/у валовете за които се захващат рамената на чистачките и техните стойки. Като цяло се въртяха доста трудно но след поставянето на смазка и монтажа вече всичко е ОК.
          Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

Re: Проблем с движението на чистачките

Първоначално публикувано от JJJ
            Аз имах такъв проблем. Демонтирах цялата система и след разглобяването се оказа че единственото, което изглежда подозрително е липсата на смазка м/у валовете за които се захващат рамената на чистачките и техните стойки. Като цяло се въртяха доста трудно но след поставянето на смазка и монтажа вече всичко е ОК.
            Това е много често срещан проблем при НЕМСКИТЕ АВТОМОБИЛИ, и не само явно. Смазване му е майката, че да няма поле за ново моторче.
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
            Opel Astra J GTC

Comment

Ами според мен линка който е дал колегата важи много за 155 но за 145 проблема съм го описвал даже имаше и спорове по-темата ... само намерете темата за чистачките с търсачката Проблема не е в пистите на моторчето а в релето
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
              X